söndag 26 januari 2014

Allergier

Såg att det var längesen jag skrev något. Förra helgen var jag och Hannah på ett NBA game nuggets vs Cleveland. Efter det gick vi till View House. Jag trodde inte vi skulle göra nåt efter så jag sket i att sminka mig, hade bara mascara på, fixade inte håret, hade mina UGG boots på och en långärmad tröja. Ville vara bekväm på matchen. Men Hannah ville gå ut efter så vi gick ändå. Men det gick ju bra andå. Även fast man såg ut dom man gjorde så fick jag två dejter och nummer haha. Ena killen gick jag ut med i måndags. Han var väl så där rolig, blir inge mer med honom. På lördagen gick jag med Kandis till ett munk ställe. Vi stod i kö i över en timme för att köpa munkar. Haha. Men dem var super goda. 
I måndags på dagen så gick jag och Christina och åkte skridskor det var bra länge sen men gjorde det. I tisdags fick jag nytt golv 😃 Blev super fint. Nu måste jag bara måla lite nere på listerna och jag trodde jag hade färg hemma för det så när jag skulle börja idag med det så visar det sig att jag bara har grön färg hemma. Så får bli en annan dag. Denna helg så hade jag Tina och Christina över i fredags. Satt också barnvakt åt Jayden och Juliet. Tjejerna stannade över natten. Vi gick upp med tuppen i lördags morse och Hannah kom över och resan upp till bergen började. Usch vad trafik det var. Tog oss över tre timmar att köra till Keystone ski resort. Åkte skidor hela dagen. Mitt knä orkade bara några timmar. Sen gick vi och satte oss i baren i några timmar. Sen åkte vi till en annan bar och åt middag. Jag började känna mig skit dålig typ som jag började få en migrän. Jag drack tre öl på första baren och förra gången jag drack öl så mådde jag likadant och i veckan när jag åt pasta så blev jag skit lös i magen. Jag tror att jag har fått en allergi mot malt eller gluten ska testa mig nu i veckan. Så vi åkte hem klarade mig hem innan jag började kräkas. Idag har jag sovit hela dagen mått skit dåligt. Gick och la mig klockan 2200 igår direkt när vi kom hem och gick upp klockan 1500 idag. Idag är min mage skit dålig så måste ha nån sorts allergi skit jobbigt. 

Har börjat fyra nya klasser nu. Bara 7 klasser kvar efter dem här. Ska försöka att göra klart så fort jag kan. Måste börja träna igen också. Har inte tränat på typ två månader nu. Gjorde en Abs challenge  och det gick bra. Men det räcker inte måste sätta igång på riktigt igen. Har ju inte kunnat göra mycket för knäet men känns bättre nu så ska börja 1 februari igen. 

Efter min 36 dagars Abs challenge. 
Nuggets game
Jag och Hannah på basketboll matchen
Jag och Hannah på view house. 
Voodoo Donuts. 
Så här tittar vi på TV hemma
Jag och Christina åker skridskor. 
Köpte frozen yoghurt efter skridsko turen. Så himla gott. 
Gamla golvet. 
Nya golvet. 
Ny matta på trapporna och nedervåningen. 
Hade ett knä brace på när jag åkte skidor. Hjälpte en hel del. 
Jag och tjejerna. 
På toppen av Keystone Ski Resort. 
Vi tar en Ski Shot. 
Jayden. 
Juliet. 

Inga kommentarer: