tisdag 8 oktober 2013

Snart så är det fredag :)

Helgen som var så satt jag barnvakt på fredagen och Mike och hans son var över. På lördagen så var det dags för en hår tid. Efter det åkte jag hem och spelade lite video spel och sen åkte jag över till Mike. På söndagen åkte jag till Ikea och köpte lite mat saker från mat affären. Sen hem och spela lite. På kvällen gick jag på bio med Christina och såg Runner Runner. Filmen var ok men inte alls så bra som jag trodde. Bio salongen jag går till så kostar det bara 5dollar. Så himla billigt, därför det har blivit mycket bio på sistone. 

Igår satt jag bara i soffan och lata mig efter jobbet och gick och la mig tidigt. Längtar så till fredag och träffa min lilla kille. Sist jag såg han var i slutet på Maj. 


Mina tå strumpor. 


Efter min hår tid. 


Ms Kitty sover med tassen över nosen. 



2 kommentarer:

Unknown sa...

Åh jag älskar strumporna! Av någon konstig anledning gillar jag strumpor med roliga motiv och sånt :) Jag har ett par med individuella tår, som på bilden och tycker det känns så konstigt att ha på mig dom.
Vad tycker du? :)

Isabell sa...

Jag tycker det känns lite konstigt. Nästan så att tårna får träningsvärk efter ett litet tag haha. Men jag gillar roliga strumpor också.