söndag 4 januari 2009

Chinese mat

Igar var vi och at chinese mat. Var ett tag sen sist vi var ute och at. Finns ju inte mycket pa ön och det som finns ar svindyrt. Men ibland maste man unna sig. Chinese restaurangen ar inte sa farligt dyr. Har inte gjort mycket i helgen. Idag ska det tvattas. Och sa ska jag forsoka avsluta min forsta termin pa skolan. Blir galen pa Pixie hon bajsar och kissar inne fortfarande. Kan man vara sa jakla dum??? Nagon som har nagot forslag pa hur jag kan gora henne rumsren? Hon ar ju over ett ar nu. Nu ska har sattas igang, innan hela dagen forsvinner.







2 kommentarer:

Anonym sa...

Gott me kina-mat :) Har ni tänkt para pixie igen (för de e hon som fick valpar lr hur?)? Om inte så skulle de säkert hjälpa jättemycke me kissandet om hon va kastrerad. Vår hane blev inte rumsren förrens han blev kastrerad.. Så de kanske skulle va nåt för er?!

Anonym sa...

Vi lyfte ut Peanut i trädgårn när vi såg att han skulle till att bajja eller kissa. Till slut fattade han poängen, och gick själv ut och gjorde sina behov. Det tog inte alls lång tid heller. Jobbigt med en hund som inte är rumsren.