fredag 17 oktober 2008

Grattis!

Da ar man ett ar aldre idag! Tiden gar sa himla fort nu. Idag sa har vi minus grader. Kallt, brrr. Ser framemot snon nu, ska bli kul att ta ut Memphis och aka pulka m.m.

Tack Pappa och Farmor for present!

Ikvall ska vi ga ut och spela bowling eller ga ut och ata med Clenendenen och Brown. I helgen sa blir det handla mat och stada och tvatta. Har sa himla mycket tvatt efter semestern.

Maste boka en massage, min rygg gor ont efter allt bil akande och flyg akande. Far se om de har nagon bra pa on och inte allt for dyrt.

Snart ar det Jul ocksa. Har redan borjat inhandla julklappar. Battre att borja tidigt. Far se hur vi gor med julgranen, Memphis kommer nog forsoka klattra i den om den star framme. Far nog kopa en mindre och satta den pa en hylla pa vaggen eller nat.

Varan hund ska ha valpar sista veckan i November. Ska bli sa sott med sma valpar. En ar redan tjingad av Clenendenen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Det verkar vara musigt som ni har haft det i Florida, vi är snart där åker 31/10 till Miami Beach för en vecka. Jag hälsa till Farmor och framföra ditt tack för presenten. I dag har vi inte gjort så mycket bara vinter rustat i trädgården och tagit in trädgårdsmöblerna.
Hälsa till Memphis o Jacob.
Kram Pappa o Hannele